Ροή Ειδήσεων
Loading...

H ζωή μας περνά μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης οριοθετημένα στις εκάστοτε προκαταλήψεις και κατεστημένα.
Ακριβός Γιώργος

Το πολιτικό οικονομικό κοινωνικό σύστημα και κατεστημένο καθορίζει με νόμους και προκαταλήψεις την καθημερινότητά μας,τα στρατόπεδα συγκέντρωσης αποβλέπουν στην απομόνωση των 'κρατουμένων',στοχοποιούν κάθε αλληλεγγυή μεταξύ των 'αιχμαλώτων',στρέφουν τον ένα κατά του άλλου!Κανένας συγκρατούμενος δεν είναι 'έμπιστος',η καχυποψία μεταξύ των κρατουμένων συντηρεί και συμβάλλει στην πλήρη κυριαρχία της απόλυτης εξουσίας,καθένας πρέπει να παλέψει μόνος ενάντια στην κρεατομηχανή επιβιώνοντας,πριν αυτή τον κατασπαράξει...
Ο ζητιάνος απλώνει το χέρι γεμάτος ντροπή κι ο περαστικός αισθάνεται ακριβώς το ίδιο ΝΤΡΟΠΗ!
Φεύγει παρατώντας το ζητιάνο στη μοίρα του και η σκέψη του υπαγορεύει ''μην καταντήσεις σαν αυτόν''!
Δεν σκέπτεται τι έφταιξε,γιατί ο ζητιάνος είναι εκεί?αρκεί να μην γίνει ο περαστικός κι αυτός ζητιάνος...
Ο ζητιάνος μπορεί να μην χρειαστεί καθόλου ν' απλώσει το χέρι πολλές φορές,θα αναζητήσει το 'φιλάνθρωπο',αυτόν που θα τον βγάλει απο το βούρκο,αλλά δυστυχώς σχεδόν πάντα θα βουλιάξει ακόμα ποιό πολύ μέσα στο βούρκο.
Όπως,όταν στην βόλτα των κρατουμένων, οι φύλακες κτυπούν κάποιον, ή άφηνουν τα σκυλιά να τον κατάσπαράξουν, οι άλλοι κρατούμενοι θα συνεχίσουν ατάραχοι να περπατάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, δεν θα κοιτάξουν! Αν κάνουν το αντίθετο θα έχουν την ίδια τύχη.Γιατί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης είσαι μόνος!
Το σύγχρονο Νταχάου ολοένα και μεγαλώνει η ανάγκη για μεγαλύτερη παραγωγή 'σαπουνιού' θα χρειαστεί περισσότερη πρώτη ύλη,εμένα,εσάς,εμάς...
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα επιβάλει τις 'ορέξεις' του στην πολιτική εξουσία,διαφθείρωντάς την,την χρησιμοποιεί για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του.
Είναι ένα νέο Νταχάου βασισμένο στην Εξουσία του Κέρδους και του Χρήματος τα οποία δύο καθορίζουν και τα 'όρια' της εποχής μας.

0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.