Ροή Ειδήσεων
Loading...


Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα σε λίγες μέρες από σήμερα πλησιάζουν τα γενέθλια σου(28 Ιουλίου) και αισίως θα κλείσεις τα 41 σου έτη(Γενημένος το 1974).


Όπως γνωρίζεις εγώ(44ετών) και πολλοί άλλοι συνομήλικοί σου αλλά και νεαρά παιδιά πίστεψαν και στήριξαν το όραμα σου για μία καλύτερη Ελλάδα,δικαιότερη και σαφώς ανθρωποκεντρικά προσανατολισμένη με σεβασμό απέναντι στους πολίτες της.

Όλοι χαροποιηθήκαμε βλέποντας ένα νέο άνθρωπο με ξεκάθαρες αντιλήψεις να πολεμά την Αριθμοκεντρική Ευρώπη,να πολεμά την στατιστική των Ψευδοστατιστικών και να δίνει την πρέπουσα σημασία στην έννοια άνθρωπος.
Συχνά πυκνά η έκφραση Ανθρωπιστική Κρίση έκανε την εμφάνισή της στα λεγόμενά σου και ανεδείχθει σε κεντρικό μύνημα προς τους ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές μίας τέτοιας ιδεολογίας,μίας όχι στυγνής αριστερά ιδεολογίας αλλά μίας ιδεολογίας που ο παράγων Ανθρωπος πήρε τη σημασία που πρέπει αντικαθιστώντας τους Αριθμούς και βάζοντάς τους σε δεύτερη ''μοίρα''.

Σε κάθε βήμα σε κάθε λέξη(είμαστε η κάθε λέξη αυτού του Λαού ανεφώνησες κατά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας)ο λαός σε πίστεψε και σου έδινε καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη μέσα απο την εμπιστοσύνη του με αποκορύφωμα το 62% του Δημοψηφίσματος ακόμα και με κλειστές τράπεζες!
Μία ξεκάθαρη εντολή απέναντι στη Λιτότητα,τα Σκληρά Μνημόνια και κάθε λογής πρακτικές που οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στη εξαθλίωση και στην φτωχοποίησή του(όπως σωστά επεσήμανες εδώ και χρόνια).
Το ερώτημα ήταν εάν πρέπει να αποδεχθούμε ακόμα σκληρότερα μέτρα,απαντήσαμε με μία φωνή ΟΧΙ!Εναποθέσαμε την ΕΛΠΙΔΑ(που τόσο πολύ μας διαφήμισες) επάνω σου.
ΕΛΠΙΔΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ οι λέξεις του Λαού κι εσύ χόρευες μαζί τους έγινες ένα με αυτές...
Και ξαφνικά μετά και την τελευταία εντολή που πήρες,μετά το μεγάλο ΟΧΙ ως δια μαγείας μέσα σε λίγες ημέρες η ΕΛΠΙΔΑ,η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ έγιναν παρελθόν.
Κάθε ηθική αρχή που υπήρξε στην ιδρυτική Διακύρηξη του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αόρατο φάντασμα μέσα απο το ΝΑΙ μεταβάλλωντας και διαστρεβλώνοντας την Λαική Εντολή και Απαίτηση.
Από πολέμιος των μνημονίων έγινες υπέρμαχος απειλώντας σήμερα να διαγράψεις κάθε διαφωνούντα απέναντι στο ποιό σκληρό μνημόνιο που ποτέ είδε η Ελληνική κοινωνία θέλοντας να μας επιβάλεις με βία και Κλειστές Πόρτες(έτσι πλέον συνεδριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ!).
Αντί για μία επωφελή αμοιβαία Συμφωνία,Αντί για μία Έντιμη Συμφωνία έφερες την γκιλοτίνα της Ε.Ε για να αποτελειώσεις και τον τελευταίο έλληνα πολίτη.
Σε κατηγορώ για δόλο!
Σε κατηγορώ για εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού,κοινώς Απατεώνας!
Σε κατηγορώ για Διπλοπροσωπία!
Σε κατηγορώ για Προδοσία!
Σε κατηγορώ για Δειλία!
Σε κατηγορώ για Λιποταξία από τις ηθικές επιταγές που εσύ έθεσες παραπλανώντας μας!
Σε κατηγορώ για Αναξιοπρέπεια και Μικρότητα!
Σε κατηγορώ για συμμαχία με τους εχθρούς του Έθνους!
Σε θεωρώ ανάξιο εμπιστοσύνης του Λαού.
Σε θεωρώ Πολιτικό Απατεώνα.
Σε υποπτεύομαι για ''χρηματισμό''.
Σε Λυπάμαι πραγματικά...
Ελπίζω για το καλό της χώρας,της οικογένειας μας,των παιδιών μας,της ιστορίας μας να ξεκουμπιστείς άμεσα από το έδρανο του Πρωθυπουργού γιατί δεν το τιμά η Παρουσία σου.
Το Μπόι σου απέναντι στην ιστορία είναι μηδαμινό και αυτή η περήφανη ιστορία της ελλάδος θα σε γράψει και εσένα όπως και τους αποχωρήσαντες ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ με τα ποιό μελανά χρώματά της.
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

Καλή τύχη στην Πατρίδα μας,στις οικογένειές μας,στα παιδιά μας,στους φίλους μας, σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

ότι και να συμβεί όπως και να μου το επιβάλουν,με όποιο βίαιο μέσο κι αν σκαρφιστούν,ότι και να γίνει είμαι Έλληνας και θα κουβαλάω το βαρύ φορτίο των προγόνων μου,θα είμαι πάντα απόγονος του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,του Πλάτωνα,του Σωκράτη όλων αυτών των μεγάλων αντρών που φώτισαν με πολιτισμό και ελπίδα τον πλανήτη.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Ακριβός Γεώργιος 14/07/2015(πριν την παράδοση της πατρίδος μας...)

0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.