Ροή Ειδήσεων
Loading...




Ο σκοπός του βιβλίου είναι να παρέχει στον αναγνώστη τα κατάλληλα ορθολογιστικά και συναισθηματικά εφόδια(εργαλεία)που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του,σε οικονομικό,προσωπικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.



Σήμερα που η κρίση δείχνει απειλητικά τα ''δόντια'' της,ίσως κρίνεται απαραίτητη μια διαφοροποίηση τόσο ψυχολογική αλλά ταυτόχρονα ουσιαστική.
Έτσι ώστε να μην μας παρασύρει το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας,ανασφάλειας,φόβου και απογοήτευσης τα οποία είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα και οδηγούν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας στην ΑΥΤΟΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Μέσα από πρακτικές,τεχνικές,γνώσεις και ορθολογιστικές μεθόδους ανάλυσης της πραγματικότητας όπως έχει(όχι όπως νομίζουμε ότι έχει...),θα προσπαθήσουμε μαζί να δούμε κάθε δυνατότητα που ενυπάρχει σε όλους μας,ώστε να την αξιοποιήσουμε,στα πλαίσια του “λογικά εφικτού”.

Θα ελέγξουμε σταδιακά κάθε αρνητικό συναίσθημα.
Εξετάζοντας τις ψυχολογικές παραμέτρους που λειτουργούν ανασταλτικά στις σκέψεις και τις πράξεις μας.
Θα καταρρίψουμε κλισέ και στερεότυπα,
τα οποία κυριαρχούν,ενώ στην ουσία πολλά(σχεδόν όλα) από αυτά είναι λανθασμένα.
Θα δείξουμε με παραδείγματα κάποιες φορές,το γιατί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε εναλλακτικές λύσεις και απόψεις ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της επιτυχίας!
Δεν θα είναι το βιβλίο που κρατάτε μια ''μαγική συνταγή επιτυχίας'' αλλά ένας χάρτης-οδηγός που ανά πάσα στιγμή θα δείχνει την ύπαρξη πολλών διαδρομών για το ταξίδι προς την επιτυχία.
Θα συμβάλλει στον εμπλουτισμό και την διεύρυνση,
γνώσεων και σκέψεων που ο αναγνώστης πλέον θα μπορεί,να έχει και να κάνει αντίστοιχα.  Ο αναγνώστης θα αποκτήσει “επικοινωνιακή ευρυμάθεια”,“συναισθηματική ευρυμάθεια”,ευρυμάθεια γύρω από τον εαυτό του!

Διαβάζοντάς το μέσα από την δική σας κριτική ικανότητα θα αναθεωρήσετε αρκετές απόψεις έτσι ώστε να διαμορφώσετε το δικό σας πλάνο προς την αλλαγή κατεύθυνσης,για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δεν είναι σκοπός και στόχος του βιβλίου να δώσει μαγικές συνταγές και απόλυτες λύσεις αλλά να διευρύνει το γνωστικό και συναισθηματικό ορίζοντα του αναγνώστη έτσι ώστε,ο ίδιος να μην αναμασά το περιεχόμενο προσπαθώντας να το τηρήσει κατά γράμμα,αλλά χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο να διαμορφώσει τη δική του:
Nέα πραγματικότητα,άποψη,τρόπο σκέψης.
Πολλές φορές μέσα απο τη γνώση ξαναεφευρίσκουμε τον εαυτό μας,αναπλάθουμε την προσωπικότητά μας,δεν περιμένουμε την πραγματικότητα να αλλάξει αλλά επιχειρούμε να την αλλάξουμε και να την διαμορφώσουμε εμείς,σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας,ανασυναρμολογώντας την με ένα καλά συγκροτημένο και στοχοπροσηλωμένο σχέδιο δράσεων.
Ακόμα και αν οι προυποθέσεις δεν υπάρχουν,οφείλουμε να τις δημιουργήσουμε!
Ο όγκος της πληροφορίας που ρέει σε αυτό το βιβλίο δεν είναι άκριτος και a priori,θα ελεγχθεί από εσάς,ώστε να πετύχουμε μια συμφωνία απόψεων στα περισσότερα σημεία.Μαζί θα συμφωνήσουμε τους τρόπους που θα αλλάξουμε κατεύθυνση,ξεφεύγοντας οριστικά από τη μιζέρια!
Δεν έχει τη λογική της διαιτολογικής συμβουλευτικής το παρόν βιβλίο που κρατάτε στα χέρια,δεν σκοπεύει να επιβάλλει το τι είναι σωστό και τι λάθος,αντιθέτως προτιμά να δείξει σε κάποιον πως να σπέρνει χωράφια μόνος,παρά να του σερβίρει έτοιμο το ''φαγητό''.
Πολύπλευρα αναλυτικά και ορθολογιστικά επιχειρούμε την ψυχική ανάταση,αποδεικνύοντας περίτρανα ότι φως στο τούνελ υπάρχει.
Ίσως ο αναγνώστης χρειαστεί να ξεμάθει και να ξαναμάθει,να ξεσυνηθίσει και να ξανασυνηθίσει με το σωστό τρόπο,αλλά τα οφέλη θα υπερβούν κατά πολύ την μάχη που θα δώσει μέσα του,την μάχη με τον εαυτό του.
Οι εσωτερικές συγκρούσεις που θα δημιουργηθούν έντεχνα στον αναγνώστη,θα οδηγήσουν ευελπιστώ σε έκρηξη των αντιφάσεων που νιώθει ζώντας την πραγματικότητα.
Στόχος η ανάπλαση (και ο απολογισμός υπάρχουσων) απόψεων και η ανασχεδίαση της στάσης απέναντι στη ζωή,σε ένα επίπεδο κοντύτερα στην προοπτική βελτίωσης.
Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στην λογική ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'',αφού κάθε τι ανήθικο και βλαπτικό ενάντια στον συνάνθρωπο δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Πιστεύω βαθιά στον ΑΝΘΡΩΠΟ και σε κάθε ανθρωποκεντρική φιλοσοφία,πιστεύω βαθιά στις μεγάλες δυνατότητες που ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του εκ” γενετής,αυτό που απομένει,είναι ο καθένας,να βρεί το τρόπο να ξεδιπλώσει αυτά τα ψυχικά χαρίσματά του,να ξεδιπλώσει το ταλέντο του ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Ελπίζω με όλη μου την ψυχή το βιβλίο αυτό να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε,τον δικό σας τρόπο που θα οδηγήσει στη επιτυχία και θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας,να σας οδηγήσει σε μία καλύτερη ποιοτικότερη και πιό άνετη ζωή.

Σημείωση:
Απαγορεύεται η μερική ή ολική ανατύπωση και διάθεση του παρόντος Βιβλίου σε τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα Ακριβού Γεώργιου.αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του,το σύνολο των αναρτήσεων που περιέχει την ετικέτα: (Βιβλίο 1) Ένας κόσμος γεμάτος Θέλω.

0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.