Ροή Ειδήσεων
Loading...



Λέγοντας ευνοϊκή αντίθεση εννοώ:
Κάθε πράξη,ενέργεια,επιλογή,συμπεριφορά,συνήθεια, κ.ο.κ η οποία είναι τέτοια που μας κάνει να ξεχωρίζουμε προς το καλύτερο,λόγω του ότι δημιουργεί μία εμφανή αντίθεση ανάμεσα στο ΑΝΩΤΕΡΟ και το ΚΑΤΩΤΕΡΟ έτσι ώστε,αργά ή γρήγορα θα γίνει αντιληπτή στους άλλους...

Δηλαδή ο παραγωγικός και εργατικός άνθρωπος αντίθετα από τον οκνηρό και άπραγο,η ψυχραιμία από τον πανικό,η διαλλακτικότητα από την αδιαλλαξία,η γνώση από την άγνοια,ο αυτοέλεγχος από το θυμό,το θάρρος από τη δειλία κ.ο.κ είναι αντιθέσεις και όποιος δημιουργεί αντίθεση προς την “πλευρά” που υπερτερεί θα τύχει αναγνώρισης,όποιος είναι στο “φως” θα αναδειχθεί και όποιος βρίσκεται στο “σκοτάδι” θα μείνει στην αφάνεια και το περιθώριο.

Κάθε φορά που κάνετε μία πράξη,ενέργεια επιλογή,κάθε φορά που θα επιλέξετε ένα τρόπο συμπεριφοράς,συνειδητά ή ασυνείδητα,είτε θα τραβήξετε τα “φώτα” επάνω σας είτε θα χαθείτε στο “σκοτάδι” του λάθους.Η ανωτερότητα σε χαρακτήρα και συνήθειες θα λάμψει στα μάτια των άλλων,ενώ η κατωτερότητα θα τους απωθήσει.

Χτίστε ακέραιο χαρακτήρα με όσο το δυνατόν περισσότερα πλεονεκτήματα(σε αυτό το βιβλίο συνεχώς κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στο ΑΝΩΤΕΡΟ και το ΚΑΤΩΤΕΡΟ).Αποκτήστε Θετική Σκέψη,χρήσιμη και ωφέλιμη για εσάς και τους άλλους,γίνετε μαγνήτης ΚΑΛΩΝ και ΔΙΚΑΙΩΝ πραγμάτων.

Αντίθεση,διαφορετικότητα είναι συστατικά που ορίζουν όπως είδαμε την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ορίζουν το ποιοί είμαστε.Όταν ένας άνθρωπος κινείται αντίθετα στο ρεύμα της κακίας όταν αγαπά το “φως” παρά το σκοτάδι,όταν δίνει περισσότερα από αυτά που πέρνει,όταν προσπαθεί αντί να τεμπελιάζει,όταν επιλέγει την γνώση από την άγνοια,είναι φυσιολογικό να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στη ζωή του.

Σημείωση:

Απαγορεύεται η μερική ή ολική ανατύπωση και διάθεση του παρόντος Βιβλίου σε τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα Ακριβού Γεώργιου.αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του,το σύνολο των αναρτήσεων που περιέχει την ετικέτα: (Βιβλίο 1) Ένας κόσμος γεμάτος Θέλω.



0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.