Ροή Ειδήσεων
Loading...


Ας δούμε τώρα όμως,τα 10 πράγματα κινούν τις ανθρώπινες πράξεις.

Τύχη,φύση,βία,οργή,συνήθεια,λογική,επιθυμίες,σημαντικότητα(ανάγκη να νιώθουμε σπουδαίοι-ΕΓΩ),συμπόνοια και σεξουαλικότητα.

Τα 3 πρώτα δεν τα καθορίζουμε εμείς και εξηγώ:

    Την τύχη δυστυχώς δεν μπορούμε να την ελέγξουμε,οι συμπτώσεις και οι αστάθμευτοι παράγοντες είναι έξω από την δυνατότητα μας για να αλλάξουμε κάτι.
Την φύση μας,π.χ πόσο ψηλοί είμαστε,πόσο όμορφοι,πόσο έξυπνοι,τι ταλέντα έχουμε κ.ο.κ πάλι δεν είναι στο “χέρι” μας,έτσι γεννηθήκαμε!
Όταν με βία μας έχουν ένα πιστόλι στον κρόταφο,τότε μάλλον είναι αδύνατη η επιλογή και τα περιθώρια αντίδρασης!

Όλα τα άλλα και να τα ελέγχουμε μπορούμε,και να τα αλλάξουμε και να τα χαλιναγωγούμε αλλά και να τα δημιουργούμε,έχοντας επιλογές.
Στο βιβλίο αυτό πολλές αναφορές,τεχνικές και τρόποι χειρισμού θα παρουσιαστούν για τα άλλα επτά που κινούν τις ανθρώπινες πράξεις,κι αν εμείς με το σωστό τρόπο,στο σωστό τόπο και χρόνο τα χειριζόμαστε,τότε η απόσταση απο την επιτυχία θα γίνει ακόμα ποιό μικρή...

Για να έχουμε όμως τη δυνατότητα να πυροβολήσουμε ένα στόχο πρέπει να έχουμε και τα εφόδια(όπλα).
Οπότε το ρητό έχε στόχους απο μόνο του μάλλον δεν θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα που προσδοκούμε...

Ας κάνουμε λίγες ακόμα αναλύσεις λοιπόν που στην πορεία θα μας φανούν χρήσιμες.


Σημείωση:
Απαγορεύεται η μερική ή ολική ανατύπωση και διάθεση του παρόντος Βιβλίου σε τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα Ακριβού Γεώργιου.αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του,το σύνολο των αναρτήσεων που περιέχει την ετικέτα: (Βιβλίο 1) Ένας κόσμος γεμάτος Θέλω.

0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.