Ροή Ειδήσεων
Loading...


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ-ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ



Στην σημερινή εποχή του σκληρού ανταγωνισμού φτάνει ένας πελατής να ικανοποιηθεί απλά?Ίσως όχι αν είναι σωστό το εξής: Δεν είναι πιά αρκετό να ικανοποιείς τους πελάτες σου. Πρέπει να τους ενθουσιάζεις!
Πριν συνεχίσω με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ αυτό,να τονίσω ακόμα μία φορά ότι το φαίνεσθαι και το είναι δεν είναι τα ίδια πράγματα,η “εικόνα” και η ουσία πολλές φορές δεν συμπίπτουν όπως όλοι γνωρίζουμε απο τις εμπειρίες μας,π.χ ένας καλοντυμένος και ευγενικός εκ”πρώτης απόψεως άνθρωπος δεν είναι απαραίτητα και “καλός” άνθρωπος,αφού μπορεί να υποκρίνεται και στην πραγματικότητα να είναι και κακόβουλος.
Ένα πολυδιαφημισμένο προιόν δεν είναι πάντα και ανάλογης ποιότητας,παρ” ότι έχει πλασαριστεί “αριστοτεχνικά” στην αγορά και μία όμορφη βιτρίνα ρούχων,δεν έχει απαραίτητα και ποιοτικά ρούχα κ.ο.κ
Όμως η πρώτη εντύπωση,η καλή βιτρίνα,η προσεγμένη εικόνα πουλάει,ειδικά στην εποχή που ζούμε,ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.
Παρουσίασε λοιπόν την πραγματικότητα πιό ζωντανά με εικόνες,πιό εντυπωσιακά και πιθανόν να έχεις σαν αποτέλεσμα(σαν αρχή φυσικά και όχι σαν μόνιμο αποτέλεσμα)αυτό που ολόκληρες σελίδες συλλογισμών ή επιχειρηματολογίας δεν θα πετύχαιναν.
Ο μέσος άνθρωπος λειτουργεί με τις αισθήσεις και το συναίσθημα όπως έχουμε δει,παρά με ορθολογισμό.
Ένα γεγονός από μόνο του,αν δεν ζωντανέψει,αν δεν παρουσιαστεί ζωηρά,ώστε να γίνει ενδιαφέρον,ώστε να δημιουργεί ενθουσιασμό στον θεατή-ακροατή ίσως δεν κινήσει ανάλογη προσοχή.Κάντο με θεατρικά στοιχεία αν χρειαστεί,το κάνουν καθημερινά στην τηλεόραση.
Στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε είναι εύκολο και σχετικά φθηνό.
Π.χ. Ένα απορρυπαντικό καθαρίζει έντονους λεκέδες και το βλέπεις ως εικόνα “ζωντανά” σε μία διαφήμηση,ένα χάπι δίαιτας δείχνει την όμορφη κυρία “στυλάκι” ενώ την είδαμε πριν με περριτά κιλά κ.ο.κ
Απεικόνισε εάν είναι δυνατόν τις ιδέες σου,τα προιόντα που πουλάς,απεικόνισε καλύτερα τον εαυτό σου ντυμένος προσεκτικά,πρόσεξε την εμφάνισή σου γενικότερα.
Δημιούργησε καλή ψυχική διάθεση στους άλλους,κάνε τους να νιώσουν ευχάριστα.
Ενθουσιασμός σημαίνει ύπαρξη ευχάριστης διάθεσης,όμως συνεκδοχικά σημαίνει ξαφνικό ενδιαφέρον ή θαυμασμό.
Προκάλεσε ευχάριστες εκπλήξεις στον άλλο,δημιούργησε προσδοκίες είναι ιδιαίτερα αποδοτικό.


Μην περιμένεις να πετύχεις κάτι εάν η ιδέα σου δεν εμπνέει,δεν είναι ευχάριστη στα μάτια και τα αυτιά του άλλου,εάν δεν έχει και ο άλλος την προσδοκία για οφέλη από αυτό που θέλεις.

Σημείωση:

Απαγορεύεται η μερική ή ολική ανατύπωση και διάθεση του παρόντος Βιβλίου σε τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα Ακριβού Γεώργιου.αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του,το σύνολο των αναρτήσεων που περιέχει την ετικέτα: (Βιβλίο 1) Ένας κόσμος γεμάτος Θέλω.

0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.