Ροή Ειδήσεων
Loading...




Μέχρι στιγμής δεν μιλήσαμε σχεδόν καθόλου για τις στρατηγικές,τις μεθόδους,τις τεχνικές κ.ο.κ οι οποίες θα βοηθήσουν τον αναγνώστη για το δρόμο της επιτυχίας,όμως μιλήσαμε για εκείνους τους ανασταλτικούς παράγοντες που ευθύνονται για την αποτυχία,που ευθύνονται για πολλά από “αυτά που τραβάμε” στη ζωή μας...Μήπως έχω άδικο? Μήπως Πολύ ή Λίγο δεν έχουμε όλοι μας,εκεί κάπου μέσα στο μυαλό μας τους παραπάνω,ή κάποιους από τους παραπάνω Δαίμονες? Μήπως έστω και ασυνείδητα εδράζουν κάποιοι ακόμα μέσα μας?

Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τους ανόητους αυτούς Δαίμονες?Ακόμα και το να απαλλαγούμε απο όλα αυτά ΦΤΑΝΕΙ!
Η ζωή μας θα μπεί σε ποιοτικότερα “καλούπια”,η αλλαγή κατεύθυνσης θα αποβεί ευεργετική...

Ακόμα και εδώ να σταματούσαμε τη μελέτη μας,ήδη αποφεύγοντας τους παραπάνω δαίμονες θα είχαμε αυξημένες πιθανότητες να επιτύχουμε στόχους και να ικανοποιήσουμε τα δικά μας ΘΕΛΩ ευκολότερα.
Η αρχική μας γνωριμία με τους παραπάνω δαίμονες,θα φανεί και στη συνέχεια του βιβλίου χρήσιμη και λειτουργική.

Είναι ανούσιο να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας εάν δεν αποφύγουμε τα λανθασμένα μονοπάτια.
Είναι σαν να προσπαθούμε να διασχίσουμε τη ζούγκλα επιλέγοντας τις διαδρομές όπου υπάρχουν τα θηρία,τα οποία αργά ή γρήγορα θα μας “κατασπαράξουν”,δεν αρκεί να γνωρίζουμε το σωστό δρόμο,πρέπει να γνωρίζουμε και ποιός είναι ο λάθος δρόμος έτσι ώστε να τον αποφύγουμε,δεν αρκεί να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε αλλά είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε τα “εμπόδια” που υπάρχουν στο δρόμο αυτό.
Το βιβλίο που κρατάτε στα “χέρια” δεν είναι βασισμένο στις “ουράνιες δυνάμεις”,δεν βασίζεται σε “αόρατες δυνάμεις”.

Δεν θα προσανατολιστούμε στο Υπερ-φυσικό,ψάχνοντας το Θαύμα εξ” ουρανού,δεν θα ανάγουμε την σκέψη μας στο Υπερ-πέραν...
Κάθε βήμα μας θα έχει λογική,κάθε σκέψη μας,κάθετι που θα σκεπτόμαστε(μαζί θα σκεφτούμε) θα αξιολογηθεί,θα αναλυθεί,θα επανεξεταστεί μία και δύο και τρείς,όσες φορές κι αν χρειαστεί από τα φίλτρα της λογικής.

Κάθε τι που γράφω δεν είναι Δογματικό,Απόλυτο και Έγκυρο δεν είναι a priori.
Αν και είναι μεγάλη η χαρά της Αυταρχικής Πένας που πηγάζει απο το “μονόλογο” που χαρακτηρίζει εμένα αλλά και όλους τους συγγραφείς,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ-ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ,να περάσει απο “κόσκινο”,να το δεις με τα δικά σου μάτια...

Δεν έχει άδικο ο Νίτσε όταν λέει ότι: Οι φιλόσοφοι είναι εραστές της δικής τους σοφίας...

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εσείς κι εγώ είμαστε σοφοί,είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη σοφία μέσα του,όμως για να την βρεί πρέπει να ΨΑΞΕΙ...Πρέπει να ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ,πρέπει να ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ,πρέπει να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ,πρέπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ...

Ας συνεχίσουμε και στην πορεία,όλα τα σημεία του βιβλίου θα ενωθούν μεταξύ τους,οπότε με υπομονή ας τα ενώσουμε παρέα...

Σημείωση:
Απαγορεύεται η μερική ή ολική ανατύπωση και διάθεση του παρόντος Βιβλίου σε τρίτους χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα Ακριβού Γεώργιου.αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του,το σύνολο των αναρτήσεων που περιέχει την ετικέτα: (Βιβλίο 1) Ένας κόσμος γεμάτος Θέλω.

0 Σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάθε αναγνώστη δεν αποτελούν απόψεις του blog και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.